domov kontakt download

Mnenja strank o ONLINE vadbah

Mnenja strank o ONLINE vadbah
Šifra artikla:
Proizvajalec: 
Preberite si mnenja naših strank

Draga Katja in celotna Fitpro ekipa, hvala za organizacijo vadb in za motivacijo, da ostanemo aktivni! Prav vadba preko zooma je en velik plus teh cudnih casov, saj smo vsi spoznali veliko prednost orodij za virtualno druzenje. Katja, tvoje vodenje je odlicno, zelo nazorno in jasno, slisi in vidi se vse, kar je treba. Poleg tega ti s svojo empatijo in pozornostjo mislis na razlicne udelezence in pokazes vec variant izvedbe vaj. Hvala 😊🥰! Pri nirvani pogresam sum valov, ampak sem si v ozadju uredila preko racunalnika zvocno ozadje z valovi. Odlicno, res in hvala se enkrat. Lepe praznike in nasvidenje v maju! M.

 

Dragi Zupani! Vsa ekipa je odlična, tudi Lea in Aleš v zakulisju, Katja pa je tako že legenda. Sem verjetno najzvestejsa članica, prisotna še iz časov, ko se je začelo v Vita centru, pa na Primskovem, v Stražišče in sedaj v IBI-ju. Vadba tako v živo, kot sedaj preko Zooma vsebuje vse, kar je potrebno,skratka vadba je izvrstna, vedno malo drugačna, prijazno vzpodbujajoca, tudi doma me pritegne in vadim enako intenzivno kot v živo. Zelo bi bila vesela, če bi se nadaljevalo tudi v maju, kasneje pa mogoče v naravi. Pozdrav vsem. J.

 

Draga Katja, kot sem ze napisala je vadba enkratna in zelo strokovna. Vodenje je umirjeno, visoko motivacijsko in zeloooo prijazno. Vsekakor tale teden je ze prav dolgocasen in upam, da se po pocitnicah vidimo. Sem prepricana, da je vsak od udelezencev pripravljen placati prispevek (jaz vsekakor sem) saj se bojim, da skupinske vadbe nekaj casa ne ne bodo dovoljene ali pa vsaj ne zazeljene. Hvalaaaa in lp. D.

 

 Ooo, draga Katja, se vam moram se prav posebej zahvaliti, da se ukvarjate z nami vsemi, ki smo super hvalezni in zadovoljni z vasimi perfektnimi vadbami. To potrjuje tudi podatek (ce sem si ga prav zapomnila), da nas je bilo vceraj skoraj 50 🏆🥇! Vsa ta raznolikost je fenomenalna, dan ni enak dnevu! Hvala, to je v tako posebni situaciji, kot ta izolacija je, res fenomenalno in vec kot dobrodoslo! Pa se ta obcutek, da si v zivo, kot da bi se dejansko odpravil nekam na vadbo. Hvala! B.

 

Katja, vaje so odlične, raznovrstne in izvedljive na omejenem prostoru. Hvala tebi in ekipi Fitpro, ki se v tem, ne ravno prijaznem obdobju, zavzeto trudite, da se razgibamo in tudi družimo. Ostanite zdravi in domiselni še naprej, mi smo z vami! Lp M.

 

Draga Katja, če se navežem na moje prejšnje zelo pozitivne vtise, dodajam, da nisem verjela, da se da na 1 m ali celo manj prostora, tako intenzivno vaditi, da se v celoti spotiš. Tvoji napotki so jasni, glasni, razumljivi in dovolj časa imamo, da se pripravimo na posamezne vaje, ki so podane stopenjsko in omogočajo vadbo glede na sposobnosti...vmes pa se tudi osvežimo. Skratka, super! M.

 

Katja, hvala za današnjo Nirvana vadbo. Krasno prepletanje vaj za telo in um. In za piko na "i" pa še čudovito zaključno sproščanje. ❤️ U.

 

Katja, danes je bilo čudovito. Na velikem ekranu, kot bi bila v mojem kabinetu 😂 M.Mogoče te zanima še
ZDR._HRBTENICA_PRAVILNO_TEL._GIBANJE
Vadba za zdravo hrbtenico in dobro telesno držo.Redna preventivno-kurativna vadba.
preberi vec
NIRVANA_BODY_MIND_METODA
Predihanje, krepitev, razteg telesa - umiritev uma - revitalizacija .
preberi vec
RAZTEZANJE_SPROSCANJE
Vadba za ohranjanje in izboljšanje gibljivosti vseh sklepov, mišic in stabilnost le teh.
preberi vec