domov kontakt download

(1x mesečno) - v Cityoga centru v Kranju, Slovenski trg 5


Zainteresirani nam pišite na katja.zupan@fitpro.si (041 790 248)


   
Spoštovane deklice, dekleta, žene, babice, prababice!

Dolgo je že tega, ko smo se ženske dnevno družile ob vsakodnevnih opravilih in delile svoje modrosti, si pomagale na vseh področjih, učile dekleta, kaj pomeni biti ženska in kako postati to v vsej svoji ženski moči, kako postati vsaka svoja boginja.
A končno je zopet prišel čas dvigovanja ženskih energij, moči in čas našega združevanja z namenom deljenja svojih izkušenj, znanj, modrosti kot ženske.
Čas je, da ženske zopet najdemo svoj pravi prostor na tem svetu in najprej pozdravimo same sebe (generacijske in zgodovinske traume) in nato pozdravimo odnose z vsemi ženskami in si začnemo deliti modrosti.
K organiziranju tega srečanja sta me spodbudili moji učiteljici Vivian Menjivar, ZDA, Grčija (Maya abdominal masaža) in Blanka Thomas – Maginja Blinkita, Kamnik (Munay-ki, Maya spiritualno potovanje,Centralna Amerika), ki ravnotako vsaka v svoji okolici že dalj časa organizirata enaka ženska srečanja. Pripovedovali sta mi o čudežni moči takih srečanj in številnih spremembah prav vsake udeleženke. Vivian je tako ustanovila globalno skupino z imenom »13 moons New moon gatherings«, katere članice ob vsaki novi luni, mlaju organizirajo srečanja žensk kjer, si poleg že vsega omenjenga tudi delijo skupna mesečna sporočila » 13 babic«.

  

 

Tako prikličemo zavest 13-tih babic iz časa prve Zemlje in prvega Sonca, ko je bil čas, ko so bile reke in zrak čisti, ko so živali in ljudje živeli v harmoniji, ko so bile ženske opolnomočene in ko so moški hodili pot srca.
Zavest 13-tih babic se v nas čas in prostor sidra z namenom, da vsaka ženska najprej ozdravi sama sebe, zato bo vsaka udeleženka na srečanju prejela Inciacijo Opolnomočenja in Blagoslov Babic, kot tudi so dobrodošli moški, ki bodo prejeli Iniciacijo Udobja.
Da bo srečanje še bolj čarobno, čudežno je zaželjeno, da na srečanje pridete oblečeni v bela oblačila (belo krilo zaželjeno pri »boginjah«, rdeči dodatki).

Vsak udeleženec za skupno mizo prinese seboj nekaj za v želodček, saj bomo imeli na koncu še pogostitev.

Za izmenjavo energije za organizacijo, vodenje, najem prostora, prosimo za prostovoljne prispevke.

Facebook stran: 13 moons New moon gatherings


ŽENSKI KROG IN UČENJA BABIC OB NOVI LUNI (MLAJU)

Mogoče te zanima še
FIT_PILATES_MIX
Spoznajte Pilates filozofijo, pravilne tehnike, ...
preberi vec
NIRVANA_METODA
Predihanje, krepitev, razteg telesa - umiritev uma - revitalizacija .
preberi vec