domov kontakt download

V tem delu vam bomo prikazali kronološki pregled našega delovanja tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

FITPRO že od leta 1999 organizira najrazličnejša izobraževanja na področju fitnesa in skupinske vadbe, Katja Zupan (vodja Fitpro-ja) pa že od leta 1994 deluje na izobraževalnem področju v Sloveniji in tujini.
V Fitpro-ju vam nudimo osnovna in nadaljevalna izobraževanja, usposabljanja, seminarje, konvencije, maratone, dneve aerobike, interna izobraževanja, svetovanja... Razpisane datume, lokacije in vsebine izobraževanj, si lahko preberete tukaj.
 
Smo uvoznik priznanih blagovnih znamk Sissel, Move-ya (glasbeni CDji, ki jih lahko preposlušate tukaj), Balanced Body (pilates naprave) , Novacare (medicinski pripomočki) in Aschenbach (glasbena oprema). Opremljamo fitnes, wellness, joga studije, fizioterapije,... izdelujemo odre, glasbene in garderobne omarice, montaža in prodaja ozvočenj, light show-ov, različnih rekvizitov (uteži, palice, stepi,....), izdelujemo nosilce in vozičke za rekvizite,... Dolgoletne izkušnje, ogromna izbira, kvaliteten servis in ugodne cene pa so glavni razlogi zakaj se izplača obrniti na nas.


Kataloge ter cenike Sissel, Novacare ter Balanced body si lahko ogledate in prenesete tukaj.

Sissel
Slika
Slika
Slika
Nalgene
Novacare
Prijavite se na naše E-novice.
Želim prejemati novičke o:
 izobraževanjih  vadbah  trgovinski ponudbi
izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba