domov kontakt download

FIT SENIOR VADBE (60-80+)

FIT SENIOR VADBE (60-80+)
Šifra artikla:
Proizvajalec: 0
Strokovno vodena skupinska vadba za starejše odrasle. Poleti - vsako sredo ob 9:00


Že več kot 20 let organiziramo vadbo za starejše odrasle, ki se srečujejo že z najrazličnejšimi težavami, zato mora biti vadba posebej prilagojena in strokovno vodena.

 

FIT SENIOR PROGRAM je strokovno vodena skupinska vadba za starejše odrasle od 50 – 70 + let, kjer se posvečamo predvsem ohranjanju gibljivosti,moči, ravnotežja, … funkcionalnosti hrbtenice in ostalih sklepov ter ostalim problemom, ki se pojavljajo v tem življenjskem obdobju.

Tekom cele sezone na vadbi izvajamo najrazličnejše oblike treningov od Pilatesa, Joge, aerobike, stepa, krožne vadbe, uporabljamo različne rekvizite za krepitev, velike in male žoge, elastične rekvizite, uteži, drsnike,... ter različne tehnike treniranja.

 

Naša velika želja je, da bi na urniku oz. programsko ločili še dva programa za starejše odrasle 50 - 80+ in sicer na: 

  • VITASENIOR kjer bi tekom sezone vadili različne tehnike za dušo in telo: Pilates, jogo, Nirvano, Qi Gong, Tibetanske vaje, sprostitvene tehnike,... tako, bi lahko vsi, ki vam je ta način vadbe všeč oz. vam zdravstveno zelo koristi vadili le na ta način.
  • REHA SENIOR, ki bi bil namenjen vsem, ki imate že resnejše fizične težave in vam je hitrost izvedbe in težavnost na Fit senior vadbi preveč oz. bi želeli imeti vadbo brez aerobnega dela (hitrejših, koordinacijsko zahtevnejših gibov), ter usmerjeno bolj v kurativno, rehabilitacijsko smer. Izvajali bi vadbo proti bolečinam v HRBTENICI, RAMENSKEM, KOLČNEM, KOLENSKEM, SKOČNEM SKLEPU,... za izboljšanje GIBLJIVOSTI, RAVNOTEŽJA, KOORDINCIJE,...proti oz. pri OSTEOPOROZI, skratka posvetili se bomo izboljševanju vašega zdravstvenega stanja. 

Da bi lahko čim prej oblikovali tudi ti dve specifični skupini, nam prosim, vsi, ki bi se pridružili kateri koli od teh dveh skupin, ČIMPREJ javite vaš interes na klub@fitpro.si oz. preko sms na 041 790 248 (ime in priimek, program) !
 

Poleg naštetega, izvajamo tudi vadbo proti osteoporozi oz. za zdrave kosti, ki jo izvajamo v kombinaciji z vadbo Zdrava hrbtenica. Cilj vsake vadbe je skladen, varen, po potrebi prilagojen razvoju telesa in duha, ki je osnova za zdravo in srečno življenje.

 

VSEM STAREJŠIM ODRASLIM PRIPOROČAMO TUDI SLEDEČE VADBE:

 

TERMINI 2022 / 2023: 

  • vsak ponedeljek in sredo ob 9:00 - FIT SENIOR (60-80+) , dvorana PGD PRIMSKOVO
  • vsak ponedeljek ob 10:00 - VITA SENIOR (60-80+) , dvorana PGD PRIMSKOVO
  • vsako sredo ob 10:00 - REHA SENIOR (60-80+) , dvorana PGD PRIMSKOVO
  • Vadba na obeh terminih ob 9:00 poteka v dvorani ter vzporedno preko spleta (Zoom).


OBVEZNE PREDPRIJAVE na: klub@fitpro.si oz. z SMS (ime in priimek, datum, ura, vadba) na  041 790 248 (Katja)Mogoče te zanima še
POLETNI_SEMESTER_DO_30.8.
Kupite 2-mesečno karto, ki vam velja 3 mesece! Veljavnost 8.6. – 31.8. 2017 (13 tednov)
preberi vec
QIGONG_TAIJI
Qigong je veščina qi-ja, oz. veščina s katero krepimo in negujemo qi.
preberi vec
ZDR._HRBTENICA_PRAVILNO_TEL._GIBANJE
Vadba za zdravo hrbtenico in dobro telesno držo.Redna preventivno-kurativna vadba.
preberi vec