domov kontakt download

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro, anthracite

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro, anthracite
Šifra artikla:
162.320
0827
Proizvajalec: Sissel
Toplotna/hladilna blazinica z lanenimi semeni ( za studije)
vaša cena z ddv:
51,20 EUR
črna
V ko�aro

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro je grelna/hladilna blazina iz poliestra, polnjena z lanenimi semeni, namenjena za ciljno lokalno toplotno ali hladno obdelavo mišic ob hrbtenici.

 

V nasprotju z Linumom je Linum Pro mogoče površinsko razkužiti in je zato še posebej primeren za uporabo v studiih, ordinacijah in drugih profesionalnih okoljih.

 

Linum Pro, ki je bil razvit za uporabo v kombinaciji s SPINEFITTER-jem SISSEL®, podpira učinek sproščanja in sproščanja osnovne vadbe in tako znatno prispeva k vašemu dobremu počutju.

 

Oblika in struktura SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro je popolnoma prilagojena za uporabo s SPINEFITTER by SISSEL®, lahko pa se uporablja tudi ločeno za toplotno ali hladno obdelavo ustreznih delov mišic in predelov telesa.

 

Pri pripravi na toplotno obdelavo lahko SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro priročno segrejete v mikrovalovni pečici ali pečici, v primeru želene hladne obdelave pa je za pripravo na voljo praktična uporaba zamrzovalnika ali hladilnika. SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro. Prosimo upoštevajte navodila za uporabo!

 

 

Razlika med Linum in Linum PRO: Linum je iz bombaža in primerna za osebno uporabo, Linum Pro je iz poliestra in je posebej zasnovan za uporabo v fizioterapevtskih ordinacijah, pilatesu in športnih studiih,... kjer izdelek uporablja več strank. Linum Posebnost pri tem je pralna in razkužilna PU prevleka materiala (prevleka: 100 % poliester s PU prevleko).


 

 

Razlika med Linum in Linum PRO: Linum je iz bombaža in primerna za osebno uporabo, Linum Pro je iz poliestra in je primerna za studije, fizioterapije,... kjer izdelek uporablja več strank. Linum pro lahko razkužite.

 Mogoče te zanima še
SPINEFITTER_by_SISSEL®_Linum
Toplotna/hladilna blazinica z lanenimi semeni, za osebno rabo.
40,90 €
preberi vec
SPINEFITTER_by_SISSEL®_Extension_Kit
Podaljšek za Spinefitter by Sissel za uporabnike nad 180cm telesne višine.
61,40 €
preberi vec
SISSEL®_Gym_Mat_Plus_-_Spinefitter
Blazina 180 x 60 x 1 cm z logotipom Spinefitter
81,90 €
preberi vec