domov kontakt download

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro, anthracite

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro, anthracite
Šifra artikla:
162.320
0827
Proizvajalec: Sissel
Toplotna/hladilna blazinica z lanenimi semeni ( za studije)
vaša cena z ddv:
51,20 EUR
črna
V ko�aro

SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro je grelna/hladilna blazina iz poliestra, polnjena z lanenimi semeni, namenjena za ciljno lokalno toplotno ali hladno obdelavo mišic ob hrbtenici.

 

 

V nasprotju z Linumom je Linum Pro mogoče površinsko razkužiti in je zato še posebej primeren za uporabo v studiih, ordinacijah in drugih profesionalnih okoljih.

 

 

Linum Pro, ki je bil razvit za uporabo v kombinaciji s SPINEFITTER-jem SISSEL®, podpira učinek sproščanja in sproščanja osnovne vadbe in tako znatno prispeva k vašemu dobremu počutju.

 

 

Oblika in struktura SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro je popolnoma prilagojena za uporabo s SPINEFITTER by SISSEL®, lahko pa se uporablja tudi ločeno za toplotno ali hladno obdelavo ustreznih delov mišic in predelov telesa.

 

 

Pri pripravi na toplotno obdelavo lahko SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro priročno segrejete v mikrovalovni pečici ali pečici, v primeru želene hladne obdelave pa je za pripravo na voljo praktična uporaba zamrzovalnika ali hladilnika. SPINEFITTER by SISSEL® Linum Pro. Prosimo upoštevajte navodila za uporabo!

 

 

Razlika med Linum in Linum PRO: Linum je iz bombaža in primerna za osebno uporabo, Linum Pro je iz poliestra in je primerna za studije, fizioterapije,... kjer izdelek uporablja več strank. Linum pro lahko razkužite.

 Mogoče te zanima še
Koordinacijska_lestev_-_9m
Zložljiva talna lestev za razvoj koordinacije, hitrosti in eksplozivnosti.
43,92 €
preberi vec
DVD_SPIRALSWAVES_3+_FlowTonic_®_PADS
Drsni blazinici za parket, laminat, telovadnice + DVD
57,74 €
preberi vec
VALJ_SISSEL®_PILATES®_Roller_Pro_100cm
Čvrst valj dolžine 100cm narejen iz sintetičnega kavčuka.
66,50 €
63,10 €
preberi vec