domov kontakt download

SPINEFITTER by SISSEL® Linum

SPINEFITTER by SISSEL® Linum
SPINEFITTER by SISSEL® Linum
SPINEFITTER by SISSEL® Linum
SPINEFITTER by SISSEL® Linum
Šifra artikla:
162.310
0826
Proizvajalec: Sissel
Toplotna/hladilna blazinica z lanenimi semeni, za osebno rabo.
vaša cena z ddv:
40,90 EUR
črna
V ko�aro

Blazinica SPINEFITTER by SISSEL® Linum je bombažna grelna/hladilna blazina. Polnjena je z lanenimi semeni in je namenjena za ciljno lokalno toplotno ali hladno obdelavo mišic ob hrbtenici.

 

 

Posebej razvito za uporabo v kombinaciji s SPINEFITTER by SISSEL®, podpira učinek sproščanja in sprostitve osnovnega treninga in tako pomembno prispeva k vašemu dobremu počutju.

 

Oblika in struktura SPINEFITTER by SISSEL® Linum je popolnoma prilagojena za uporabo s SPINEFITTER by SISSEL®, lahko pa se uporablja tudi ločeno za toplotno ali hladno obdelavo ustreznih delov mišic in predelov telesa.

 

Pri pripravi na toplotno obdelavo lahko SPINEFITTER by SISSEL® Linum priročno segrejete v mikrovalovni pečici ali pečici, v primeru želene hladne obdelave pa je za pripravo SPINEFITTERja predvidena praktična uporaba zamrzovalnika ali hladilnika.

Prosimo upoštevajte navodila za uporabo!

 

Razlika med Linum in Linum PRO: Linum je iz bombaža in primerna za osebno uporabo, Linum Pro je iz poliestra in je posebej zasnovan za uporabo v fizioterapevtskih ordinacijah, pilatesu in športnih studiih,... kjer izdelek uporablja več strank. Linum Posebnost pri tem je pralna in razkužilna PU prevleka materiala (prevleka: 100 % poliester s PU prevleko).Mogoče te zanima še
SPINEFITTER_by_SISSEL®_Linum_Pro,_anthracite
Toplotna/hladilna blazinica z lanenimi semeni ( za studije)
51,20 €
preberi vec
SPINEFITTER_by_SISSEL®_Extension_Kit
Podaljšek za Spinefitter by Sissel za uporabnike nad 180cm telesne višine.
61,40 €
preberi vec
SPINEFITTER_by_SISSEL®_Mini
Mini-različica SPINEFITTER by SISSEL®
51,20 €
preberi vec