domov kontakt download

MNENJA O VADBI NIRVANA TUKI DANCE

MNENJA O VADBI NIRVANA TUKI DANCE
Šifra artikla:
Proizvajalec: 

»Pozdravljena Katja,
včeraj sem se udeležila tvoje nove vadbe Nirvana TUKI Dance in ti sporočam sledeče:

Že nekaj dni sem se počutila zelo žalostno in brez energije ter volje. Vsaka stvar mi je bila naporna. Odločila sem se priti na omenjeno vadbo iz radovednosti, pa tudi zato, da malo prevetrim glavo in telo.

No, kar sem doživela pa nisem pričakovala. Že sama energija v prostoru pred začetkom je bila v nekem pričakovanju. Ko smo se začeli ogrevati, se je začelo prebujati tudi moje telo. Ko pa smo začeli s posameznimi plesi, kot sprehod po čakrah, pa ti lahko iskreno povem, da se mi je odpiralo telo, delček po delček. Vročina, vznemirjenje, energija, veselje, sproščenost, lahkotnost so prelivali moje telo in auro. Super je bilo!
Poleg tega pa ti sporočam še dejstvo, da sem imela pred vadbo krepko povišano raven sladkorja. Po vadbi se si ga namenoma zmerila in komaj verjela svojim očem. Padel je! Krepko padel! Še dodatno veselje.
Torej Katja, iz srca hvala za to izkušnjo in da svoje znanje deliš z nami v tako prijetni obliki.
Še veliko ustvarjalnih momentov in Nirvana doživetij ti želim iz srca! LP, BZR »

* »Katja, hvala ti za neprecenljivo izkušnjo. Zelo me je bilo strah, Če bom lahko plesala in migala z desno roko, pa je bilo vse ok. Na začetku me je bolelo, ker pa smo se ogrele in delale počasi pod tvojim vodstvom, me na koncu skoraj ni več bolelo. Meni osebno je bilo zelo všeč, zato se bom prijavila. V zadnjem delu, ko smo plesale v temi, so mi šli mravljinci po celem telesu. Zelo zanimiva izkušnja je bila tudi, da roka sama začne plesati, migati, tega ne bi verjela, če se mi ne bi zgodilo :), in še, da sta različno migali. Po vadbi sem bila zelo sproščena, spala sem kot dojenček celo noč:). Hvala ti in lepo pozdravljena, VI »

* »Ja, Katja, pa ti si čisto divja :), kaj si pa sedaj načarala skupaj :) Sem prav vesela, da se spet zraven ob rojevanju nove vadbe, metode. Čeprav, po občutku, bi rekla, da ima tale mlajša sestrica Nirvane, prav svoj karakter in bo odplesala v čisto svojo smer ;)
Na začetku me je skrbelo, da mi bo malo čudno, potem pa sem bila navdušena nad svežim, celostnim pristopom. Vesela sem, da sem se lahko plesno razgibala ob različnih glasbah, na koncu pa še čisto po zenovsko. Priporočala pa bi se tudi, da se kdaj doda še gonge oz. skledice :) In pa, ja, vpiši me na vadbo. KLN »

»Nova vadba Nirvana Tuki Dance mi je bila zelo všeč. Je cisto nekaj novega in posebnega. Po vadbi sem se počutila popolnoma sproščeno, pika na i je bila meditacija na koncu vadbe. Se posebej mi je bil všeč zadnji del vadbe, ko smo samoiniciativno plesale v temi, čutila sem mravljince po celem telesu. Najbolj nenavadno med vadbo je bilo, da mi je roka začela plesati sama od sebe, se zdaj ne morem verjeti, da se je to res zgodilo. Hvala Katja, za tako neprecenljivo izkusnjo, lp, I«

 

"Katja, na Nirvana plesu mi je bilo fajn, sem se sprostila in odprla. Imela sem namero, da spustim določene občutke in stres, ker mi je bil oktober čustveno full naporen. Že, ko smo plesale za prvo čakro, sem začutila pritisk na srčni in mi je ptem uspelo to spravit čez in ven.
Ti si itak krasna na vadbah, meni je bil vedno užitek, ko si ti vodila. Všeč mi je, kako povezuješ znanje in strokovnost iz športnega področja in, kako si vse to povezala z duhovnim znanjem.
Kar se pa tiče programa, na svojih delavnicah delam na drugačen način, čeprav je teorija enaka. Ljudje pridejo z bolj usmerjeno namero in je tudi delo bolj specifično. Če te zanima, te tudi jaz povabim na kakšno delavnico, da vidiš naš / moj način dela. Lp "Mogoče te zanima še
NIRVANA_BODY_MIND_METODA
Predihanje, krepitev, razteg telesa - umiritev uma - revitalizacija .
preberi vec
Mnenja_strank_o_ONLINE_vadbah
Preberite si mnenja naših strank
preberi vec
TECAJ_NORDIJSKE_HOJE
Skupinski tečaji ali individualni tečaji nordijske hoje
preberi vec