domov kontakt download

   

Teja je že od kar je pokukala na svet polna energije, vesela, nasmejana in radovedna.


V otroštvu se je posvečala predvsem atletiki, kjer je dosegala vidne uspehe predvsem na 400m ovire in pobirala državne titule. V mladinskih in članskih vodah je tekmovala tudi v tujini, a jo je pri 20 letih poškodba hrbta prisilila k zaključku atletske kariere.
Kmalu potem je prišel čas za družino, po rojstvu sina in hčerke, se je ponovno vrnila v šport, a tokrat kot voditeljica različnih skupinskih vadb.


Leta 2015 je naredila licenco za inštruktorico mini trampolinov v Zagrebu. Pravi, da je ta vadba zrcalo nje, navihana...nora...taka kot ona. Trampoline je vodila v kranjskem Prošportu, ter ljubljanskima, Panterju in Sunny Studiu. Leta 2017 se je priučila še za vaditeljico HIIT treninga, popularnega visoko intenzivnega intervalnega treninga.

 
V letu 2018 pa se je navdušila še nad enkratnim gibalno-dihalo-vibracijskim sistemom Nirvana Fitness (www.nirvana.fitness ) in postala inštruktorica, tako, da bo še bolje lahko pomagala svojim vadečim izboljšati življenje na vseh nivojih.
V Fitpro klubu nam je že lani pomagala pri nadomeščanju in z njo so, ste bili člani zelo zadovoljni, zato smo se letos dogovorili za redne ure.


Vse kar dela, dela s srcem, nasmeškom, dobro voljo in veliko energije. To je Teja.

Prijavite se na naše E-novice.
Želim prejemati novičke o:
 izobraževanjih  vadbah  trgovinski ponudbi
izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba