domov kontakt download

Upravljalec podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Fitpro d.o.o., naslov: Stražiška ulica 17, 4000 Kranj, elektronski naslov: info@fitpro.si, telefonska številka: +386 (0) 41 865 610.
Za vse teme in vsebine, ki bodo obravnavane s strani odgovorne osebe za varstvo podatkov, velja stroga zaupnost.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani in zbrani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo predhodno pisno privolitev.

 

Osebne podatke, ki nam jih posredujete za namen dostave izdelkov, obdelujemo izključno za namene dostave izdelkov na vaš naslov. Ti vaši osebni podatki (npr. ime in priimek, naslov dostave, telefonska številka) se lahko posredujejo ponudnikom prevoza blaga.


Zaupnost podatkov 
FITPRO d.o.o. (lastnik spletne strani) se zavezuje, da bo varoval vse podatke in gradiva, ki jih boste posredovali ob naročilu ter nadaljnih komunikacijah, v elektronski obliki v spletni trgovini FITPRO d.o.o. in le-teh ne bo v nobenem primeru posredoval tretji osebi. Posredovani podatki bodo uporabljeni le za dostavo, komunikacijo ter izdelavo ponudb in računov. Arhiv nakupov in podatkov lahko uporabnik vidi v svojem profilu.

Politika varovanja zasebnosti
Želje in potrebe strank jemljemo resno. To predstavlja izhodišče za vse izdelke in dejavnosti trgovine, ki se odraža tudi v naši politiki varovanja zasebnosti. Pričujoča spletna stran zbira informacije izključno za interne potrebe. Te informacije ne bomo nikoli delili z drugimi ali jih prodali. Vsa gesla so dodatno kriptirana kar zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti (to velja za registrirane uporabnike, ki imate geslo za prijavo).

 

Uporabniki podatkov
Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovani tretjim nepooblaščenim osebam brez vaše privolitve.

Seznanjamo vas, da lahko posamezna opravila v zvezi z vašimi podatki zaupamo našim poslovnim partnerjem (pogodbenim obdelovalcem). Pogodbeni obdelovalci lahko zaupane podatke obdelujejo izključno v našem imenu in v mejah našega pooblastila (v pisni pogodbi oziroma drugem pravnem aktu) ter skladno z nameni, ki so opredeljeni v tej izjavi. Posredovane podatke omenjeni partnerji skrbno varujejo in ne hranijo na zalogo, ter jih ne uporabljajo za lastne namene.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebnih podatki lahko razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

- ponudnikom poštnih storitev, ponudnikom odpremnih storitev in logistično/dostavni službi za namen izvršitve vašega naročila;
- distributerjem, dobaviteljem blaga in pooblaščenim serviserjem;
- računovodskemu servisu, odvetniškim pisarnam in drugim ponudnikom pravnega in poslovnega svetovanja;
- ponudnikom storitev uničenja spisov in nosilcev podatkov;
- ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske opreme;
- administratorju in skrbniku spletne strani;

Zavezujemo se, da niti mi niti drugi uporabniki, vaših osebnih podatkov ne bodo posredovali ali prenesli v tretjo državo izven Evropske unije in/ali Evropskega gospodarskega prostora ali v mednarodno organizacijo brez ustrezne stopnje zaščite. Vaši osebni podatki se lahko posredujejo v ZDA, pri čemer so vsi naši pogodbeni obdelovalci v ZDA vključeni v program zasebnostnega ščita EU-ZDA (t.i. Privacy Shield) ali pa v primeru prenosa podatkov zagotavljajo druge ustrezne zaščitne ukrepe skladno z določbo 46. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (npr. sprejem Standardnih pogodbenih klavzul).

Obdobje hrambe osebnih podatkov
Zagotavljamo vam, da vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni. Po preteku obdobja hrambe bomo vaše osebne podatke učinkovito in trajno izbrisali ali anonimizirali, tako da vaša identifikacija ne bo več mogoča.

Tiste podatke, ki obdelujemo na podlagi zakona, hranimo za obdobje, ki ga predpisuje zakon. Podatke, ki jih obdelujemo zaradi izvedbe pogodbenega odnosa z vami, hranimo za obdobje, ki je potrebno za izvršitev pogodbe in še ves čas, ko traja zakonski zastaralni rok za zahtevke iz tako sklenjene pogodbe, razen v primeru spora v zvezi s pogodbenim razmerjem.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve ali zakonitega interesa, npr. v primeru pošiljanje elektronskih novic, hranimo trajno do preklica te privolitve z vaše strani oziroma do zahteve po prekinitvi obdelave, pri čemer se zavezujemo, da bomo obstoj namena obdelave osebnih podatkov preverjali na redne časovne intervale. Podatke bomo pred preklicem izbrisali le, če je že dosežen namen obdelave osebnih podatkov (npr. če bi prenehali pošiljati oglasna elektronska sporočila) ali če tako določa zakon.

Če za določene podatke, ki se obdelujejo za realizacijo pogodb, obstaja drugačen zakonski rok shranjevanja (npr. računovodski ali davčni podatki), znaša rok hrambe do 10 let. V tem času je obdelava podatkov omejena.

Varnost vaših podatkov
Vaše podatke, ki nam jih posredujete z uporabo naših spletnih strani, po telekomunikacijskih kanalih ali na kakršenkoli drug način, skrbno varujemo pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Podatki so shranjeni v strežnikih zaščitenih s geslom in z omejenim dostopom. Spletna trgovina Fitpro.si dobro skrbi za varnost vaših osebnih podatkov in spoštuje vaše izbire za njihovo nameravano rabo.

Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili podatki zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.

V primeru, da so v spletni trgovini fitpro.si objavljene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z Fitpro d.o.o. ali Fitpro klubom, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito vaših podatkov na teh spletnih straneh.

Svoboda izbire
Informacije, ki nam jih posredujete, nadzorujete vi. Če se odločite, da nam določenih podatkov ne boste posredovali, potem vam v takih primerih ne bomo mogli odgovoriti na vaše povpraševanje ali z vami skleniti pogodbenega razmerja ter vam posledično prodati in dostaviti želenih izdelkov.

Če obvestil o novicah po elektronski pošti ne želite več prejemati, se lahko od prejemanja novic brezplačno odjavite, tako da nam pošljete elektronsko sporočilo z vsebino "ODJAVA" ali drugo podobno vsebino na elektronski naslov: info@fitpro.si. V kolikor se vaši osebni podatki spremenijo (poštna številka, elektronski naslov, naslov, telefonska številka inp.), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na elektronski naslov: info@fitpro.si.

 

Privolitev otrok
Otroci do 15 let nam lahko posredujejo osebne podatke preko naših spletnih strani ali drugače samo z dovoljenjem (privolitev ali odobritev) nosilca starševske odgovornosti za otroka (enega od staršev ali skrbnikov).
Zavezujemo se, da ne bomo nikoli zavestno zbirali osebnih podatkov od oseb, za katere bi bili seznanjeni, da so mlajše od 15 let. Teh podatkov ne bomo uporabili ali razkrili tretji nepooblaščeni stranki brez dovoljenja nosilca starševske odgovornosti za otroka. Navedeno pa ne vpliva na pravila slovenskega pogodbenega prava v zvezi s pravili o veljavnosti, oblikovanju ali učinku pogodbe v zvezi z otrokom. Upravljavec si bo ob upoštevanju razpoložljive tehnologije v takih primerih razumno prizadeval za preveritev, ali je nosilec starševske odgovornosti za otroka dal ali odobril privolitev.

Sissel
Slika
Slika
Slika
Nalgene
Novacare
Prijavite se na naše E-novice.
Želim prejemati novičke o:
 izobraževanjih  vadbah  trgovinski ponudbi
izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba