domov kontakt download

LOKACIJE FITPRO KLUB KRANJ – SEZONA 2024 / 2025 

 

V sezoni 2024 /2025 bomo ravno tako vse vadbe, treninge izvajali v telovadnicah, poleg tega pa bo za določene vadbe tudi direktni spletni prenos vadb iz dvoran. Le te so posebej označene na urniku.

Večkrat letno organiziramo tudi različne delavnice, predavanja v živo v naslednjih športnih dvoranah.


Fitpro klub lokacije najemov:


 • 120 m2 DVORANA V STAVBI PGD PRIMSKOVO, Jezerska cesta 58, Kranj-Primskovo
  Čudovita kvadratna dvorana v izmeri 120 m2, z veliko okni, ki nudijo naravno svetlobo ter primerno zračenje. Dvorana je primerna za različne oblike skupinskih vadb in plesnih dejavnosti.

Vhod in parkiranje:
Vhod je desno od gasilskih garaž, dvorana se nahaja v 1. nadstropju. Parkiranje je možno na dvorišču doma oz. v bližini pri cerkvi ali kulturnem domu, cca. 100-300 m od PGD Primskovo.
Vadbeni pogoji: svetla dvorana, kvadratna dvorana, 120 m2 z ogledali, parket, naravno prezračevanje, dogrevanje možno z IR paneli, garderoba (brez tuša), sanitarije.


 

 • 200 m2 v plesni dvorani ŠPORTNE DVORANE GIMNAZIJE FRANCE PREŠEREN na Zlatem Polju, Kidričeva cesta 65, 4000 Kranj
  Vhod in parkiranje:
  Parkira se direktno pred dvorano. Vhod v športno dvorano je levo od vhodnih vrat v Gimnazijo F. Prešeren. Nato greš desno po hodniku do konca, kjer je na levi strani plesna dvorana.
  Vadbeni pogoji: svetla pravokotna dvorana, 200 m2 z ogledali in plesnimi drogovi ob stenah, primerno ogrevana in prezračena, hlajena s centralnim prezračevalnim sistemom, parket, garderobe s tuši, wc.

 

 

 • 120 m2 ARTUTRIP DVORANA, v IBI Centru, Primskovo, Jelenčeva ul. 1, Kranj-Primskovo
  Vhod in parkiranje:
  Parkiranje je možno pred IBI centrom, na stavbi so označbe vhodov, poiščite B4 vhod, potem pa po hodniku druga vrata na desni.
  Vadbeni pogoji:
  Velika in visoka kvadratna dvorana, 120 m2, laminatna tla, ogledala, prezračevanje, klima za dogrevanje, hlajenje, garderoba (brez tuša), wc.