domov kontakt download

LOKACIJE FITPRO KLUB KRANJ – SEZONA 2021 / 2022 

 

V sezoni 2021 /2022 smo se odločili vse vadbe, treninge izvajati preko spleta preko Zoom aplikacije.

Večkrat letno pa bomo organizirali tudi različne delavnice, predavanja v živo v naslednjih športnih dvoranah. 
Lokacije smo skrbno izbrali, da ustrezajo kar najvišjim standardom glede na tipe treningov in vadb, ki jih izvajamo v njih.


Fitpro klub lokacije najemov:

* ŠPORTNE POVRŠINE GIMNAZIJE F. PREŠERNA, Zlato Polje, Kidričeva cesta 65, Kranj - zemljevid do dvorane

PLESNA DVORANA: Stavba s športnimi dvoranami se sicer drži gimnazije, a ima ločene vhode, lepe in prostorne garderobe s tuši in sanitarijami. Ena od dvoran je čudovita plesna dvorana (cca. 200 m2), z okni, ogledali in prezračevanjem s klimo. Parkirišče je pred gimnazijo.

ZUNANJE TARTANSKO ŠPORTNO IGRIŠČE IN IGRIŠČE ZA ODBOJKO NA MIVKI: V poletnih mesecih uporabljamo za vadbe zunanje športno igrišče prekrito z elastičnim tartanom, tekaškim krogom, stezo za šprinte, jamo za skok v daljino, različne koše in odličnim igriščem za odbojko na mivki. Parkirišče je pred gimnazijo.


* ARTUTRIP, GIBALNICA, IBI center - vhod B4, Primskovo , Jelenčeva ulica 1, Kranj - zemljevid do dvorane

Artutrip center (zavod) je odprl vrata v septembru 2011 in je enkratna pridobitev Kranja, saj ponuja plesno dvorano cc. 80m2 v kateri vadimo tudi mi. Dvorana je primerna za različne oblike skupinskih vadb in plesnih dejavnosti.
Vhod: v Artutrip lahko pridete iz sredine parkirišča (vhod B4) novega poslovnega centra v prostorih bivše IBI tovarne, ki se nahaja za Podjetniškim centrom in v bližini Srednje frizerske, tekstilne,.. šole.
Vadbeni pogoji: svetla dvorana cc. 80m2 z ogledali, prezračevanje, garderoba (brez tuša), sanitarije.

* MEGACENTER PROŠPORT, Stražišče, Jernejeva ulica 12, Kranj - zemljevid do centra

Megacenter Prošport se nahaja v Stražišču, v prijetnem okolju v bližini hriba Sv.Jošt, ki se dviga nad Kranjem. Na cesti so postavljeni smerokazi do centra.
Vhod: skozi recepcijo, kjer zaprosite za ključ od garderobne omarice, v zameno pustite Fitpro kartico..
Vadbeni pogoji: zelo velika zračna dvorana (za cca. 40 oseb) z ogledali in številnimi rekviziti , garderobne omarice, tuši, wc, bistro, veliko parkirišče pred centrom.