domov kontakt download

PRED IN POPORODNA VADBA:

Moje doživetje na pre- in postnatal inštruktorskem tečaju:
"Obstajajo učitelji, ki znajo pritegniti pozornost, pojasniti zadeve na privlačen in razumljiv način ter te obenem navdahniti, da želiš vedeti še več. K sreči sem spoznala Katjo in obiskala njeno izobraževanje o pred- in poporodni vadbi. Izvedela sem ogromno informacij, teoretičnih in praktičnih. Nova znanja niso vplivala name le kot na inštruktorja, temveč so vplivala na moje življenje celostno. Katja je v meni obudila strast do gibanja, toplino, ki je zelo potrebna pri delu z nosečnicami in mamicami ter željo po natančnosti in strokovnosti. Od tečaja sem odnesla mnogo več kot sem pričakovala in resnično komaj čakam, da se udeležim še kakšnega izobraževanja. Hvala Katja in Fitpro, super ste!"
Irena Pfundner Tkalec, ustanoviteljica Hiše plesa in materinstva

 

JOGALATES TEČAJ - POMLAD 2012
Katja nam je s svojo karizmo in znanjem naredila izobraževanje na katerih smo požirale informacije in z nestrpnostjo pričakovale naslednja predavanja. Naše druženje je kar prehitro minilo, kajti Katja je polna informacij in s svojim podajanjem le teh, so se nam odpirala nova in nova vprašanja. Predavanja so izgledala kot druženje ob kavici, ki je vedno prekratko in med seboj nas je uspela povezati, kljub naši drugačnosti in različnim ciljem, ki so nas priperjala na izobraževanje. Meni osebno je dala veliko energije in mi razširila obzorja z informacijami, ki sem jih prej odklanjala. N.T., Celje

OBČUTKI PO JOGALATES TEČAJU - POMLAD 2012
Od jogalates tečaja sem dobila mnogo več, kot sem pričakovala. Ko sem se prijavila, sem bila že iz prejšnjih izkušenj prepričana, da me čaka profesionalno in zelo kvalitetno pripravljen tečaj, v katerem bom dobila kvalitetno teoretično in praktično znanje, da mi ne bo težko stopiti pred vadeče in pričeti z novo vrsto vadbe. Kar je bilo pa še več – to je šola za življenje, ki jo potrebujemo vsi. S tem sem dobila popolnoma nov zagon in močno željo po delu z ljudmi. To so začutili tudi moji vadeči in res so moje ure zdaj na drugačnem nivoju. M.S., Mengeš

Jogalates izobraževanje sem vzela kot nadgradnjo mojega dosedanjega znanja, vendar mi je dalo mnogo več. Vse pohvale in čestitke Katji, ki je čudovita oseba in prekrasna predavateljica. Na predavanju sem dobila vse in še mnogo več in komaj čakam, da delim to naprej. Hvala. K. C., Izola


Jogalates - pomlad 12
Kaj se tiče tečaja jogalatesa je moje mnenje, da je le ta potekal v skupini, ki se je enrgijsko zelo ujela, kar je glede na podano temo po mojem mnenju zelo pomembno. Obravnavana tematika je bila pripravljenja izredno dobro, ter po vrstnem redu, tako da je ena tem dopolnjevala drugo, ter se zaključila v eno celoto. Tudi vaje so po mojem mnenju dobro izbrane, ter nato obdelane v različnih kombinacijah. Moja pripomba se nanaša predvsem na čas izvedbe seminarja, kateri bi moral trajati vsaj še dva dni, da bi se lahko bolj poglobljeno posvetili še izvedbam zaključenih ur jogalatesa, meditacijam in dihalnim tehnikam. Drugače pa kot že navedeno vse super. D.K. Ptuj

Tečaj za inštruktorja WTS LIFT 1 in 2
Tečaj sem opravljal v avgustu 2011 in kljub takrat neznosni vročini užival v treningih.
Posebej bi izpostavil natančnost in pravilnost naučenega, res pride do izraza kvaliteta pred kvantiteto. Vztrajali smo tako dolgo, dokler določena izvedba ni bila povsem teoretično in praktično razdelana in naučena.

Vse pohvale tudi inštruktorici Katji, ki je vsak "vadbeni dan" izpeljala z velikim zanosom, kot sem že prej omenil, je poseben povdarek namenila pravilni tehniki in izogibanju nepravilnim gibom, kar zelo podpiram iz fizioterapevtskega vidika.
Rok Matjaž, fizioterapevt

Tečaj Pilates elastični trak
O tem predavanju lahko res podam same pozitivne ocene in sem zelo vesel, da ga je lahko izvedla ga. Katja. Veliko novih informacij in uporabnih vaj sem se naučil, ki jih bom koristno uporabil pri vadbah.
A.J. , Velenje

Veliko novih vaj in variacioj, razloženo na razumljiv način, odgovorjena vprašanja, darilce - trak ---- Super! Hvala :-) Vzdušje v skupini prijetno.
K.K., Sežana

Všeč mi je tvoj način podajanja informacij, pozitivnost in mentaiteta. Vaje konkretno in dosledno razložiš, analiziraš in imaš odgovor na vsako vprašanje. Izobraževanje mi je bilo zelo všeč in uporabno.
Š.P., Ljubljana

Fitpro izobraževanja
Katja Zupan je ena izmed najboljših pedagogov s katerimi sem imel možnost sodelovati. Vsakič znova me navdušuje njena energija in neverjetna natančnost pri praktičnih demonstracijah. Njen način poučevanja je preprosto najboljši saj daje velik povdarek na strokovnosti in skrbi, da so vsi udeleženci izobraževanj dobro pripravljeni ko zapustijo tečaje. Hkrati pa je vedno pripravljena z nasveti in izkušnjami pomagati tudi ko je izobraževanj že konec. Toplo priporočam.
Žiga Tolič
GIBANCA - KULTURA GIBANJA

O Katji Zupan
Katja Zupan, ena najuspešnejših inštruktoric, je v Slovenski prostor vnesla obilo znanja in kvalitetnih izobraževanj. Njena strokovnost vsakič znova preseneti in hkrati opomni, kako pomembno je znanje in dopolnjevanje le-tega. Izobraževanja, ki jih Katja Zupan izvaja in nudi, so podkrepljena z odličnimi demonstracijami in človek vedno znova dobi občutek, da je v najboljših rokah. Njena natančnost in pozornost nudita konstantno motivacijo za nadaljnja izobraževanja, ki jih vsako sezono znova in uspešno organizira v sklopu svoje izobraževalne agnecije Fitpro. Gre za vsekakor odlično izbiro, pa naj si gre za obisk njene vadbe ali izobraževanja. Mojstrica za pilates vodene ali individualne treninge, ki vedno znova pozitivno preseneti. Tudi mene je, zato redno sledim njenim izobraževanjem.
Špela Jakša, Ljubljana
Predsednica športnega društva Sonce, Pilates studio Peti Element

Pilates mat inštruktor, Pilates valj, Pilates Fitball,...
Vesela sem, da sem pilates inštruktor in vem, kaj delam (sam pilates je namreč tako kompleksna stvar, da potrebuješ resnično dobrega učitelja, ki ti zna razložiti in približati vsak gib posebej). Ni mi žal, da sem se odločila za izobraževanje v Aerofitu, saj so izobraževanja kvalitetna, natančno vodena in ko zaključiš res nekaj veš. Poleg vsega tega, pa se ti tekom izobraževanj in poslušanja predavateljev rodi ljubezen do gibanja, ljubezen do središča, ki je nihče ne more uničiti. Vsekakor je vsak evro, ki sem ga namenila v izobraževanje same sebe povrnjen, ne le v znanju, ki ga imam, ampak tudi v odzivu ljudi na moje znanje. Srečna in zadovoljna sem. Upam,da vsakdo, ki se je in se še bo odločil za tečaje, ki so in še nastajajo, začuti enako. Zahvaljujem se za vsako besedo, za vsak gib, ki me je pripeljal bližje k sebi, k središču svojega telesa in posledično tudi k središču vseh mojih vadečih. Definitivno uživam v tem, kar počnem in si želim rasti še naprej.
Hvala Katji in celotnemu timu Fitproja. Odlični ste!
Barbara Mulej , Ljubljana

Fitpro izobraževanja
Na izobraževanjih v Aerofitu - Fitproju, sem bila do sedaj štirikrat. Rada bi pohvalila celotno organizacijo izobraževanja. Predvsem mi je bil všeč način podajanja snovi, sistematično delo, veliko možnosti za diskusijo in vprašanja ter vedno jasni odgovori. Kljub številni skupini na osnovnem tečaju, je bila velika pozornost posvečena pravilni izvedbi vaj, kar se mi je zdelo najbolj pomembno. Kljub napornemu delu čez cel dan je seminar ponavadi potekal zelo sproščeno, Katja je znala ohraniti svežino vse do konca dne, ko smo mi še komaj »lovili sapo«. Ne smem pozabiti na slasten topel obrok zdrave prehrane, ki se mi je zdel nekaj povsem novega, a nepogrešljivega. Včasih se mi je zdelo, da nas Katja celo preveč razvaja. Na koncu pa je najbolj pomembno to, da sem se vsakič znova veliko naučila in dobila veliko koristnih nasvetov tudi takrat, ko sem že sama vodila pilates. Take strokovne podkovanosti in utemeljenosti vsakega stavka nisem doživela še nikjer, pa imam za seboj kar nekaj tečajev in seminarjev. Kar tako naprej, še se vidimo!
Jasmina Žvokelj,Sežana
prof. športne vzgoje in inštruktorica Pilatesa

Pilates Mat inštruktor
Na pilates mat inštruktorski tečaj sem se prijavila predvsem iz svojega osebnega zanimanja za pilates. Želela sem vedeti več kot je bilo možno na rednih vadbah izvedeti.
Katji je skozi tečaj uspelo moje zanimanje za pilates ne samo ohraniti, ampak še poglobiti. Mislim, da smo bili kar vsi v skupini navdušeni in smo se med vikendi srečevali z veseljem.
Pa da ne bo kdo mislil, da je bila to sama zabava. Katja je zahtevala veliko natančnosti, veliko treniranja in piljenja tehnike. S pomočjo Katjine dobre volje smo se ogromno naučili in prevzeli njeno navdušenje ter ga prenesli na svoje vadeče. Večkrat mi kdo reče, da se res vidi, da uživam v vodenju vadbe pilatesa.
Organizacija tečaja in razporeda dogajanja je bila odlična, število udeležencev pa ni bilo preveliko. Pristop je bil zelo individualen.
Ana Smrtnik, Borovnica
inštruktor joge in pilates mat inštruktor


Hot IRON & WTS LIFT, POWER CROSS inštruktor
Nevem, kako naj v cim krajsem opisu napisem, kar bi rada:
Katja, tvojih izobrazevanj se vedno znova veselim, ker mi das kot instruktor toliko energije, veselja, moci, nasmeha in vsega znanja, da z veseljem prihajam v Kranj. Bi prisla kar veckrat, a trenutno se zanimam samo za hot iron in iron cross. Zame pilates ni, se ne pocutim tako,da drugega ne vidim. Bi me veselilo tudi, ce bi organizirala kaksen dan aerobike, ker vem,da bi bil uspesen.
S tabo sem res ze dosti let in si mi vedno dala dovolj znanja, vedno vec in lepo je,ko lahko osebi zaupas, ker ves, da ti bo ponudila cisto vse, kar je v njeni moci. Ker si ti taka oseba, s katero se vedno domace pocutim-Se spomnem samo tistega prvega HI izobrazevanja, ko smo bili nekaj casa kar v tvoji dnevni sobi. Vse je tako domace in vedno sprejmes vse z nasmehom in dobro voljo. To je tisto, kar pri drugih manjka, zato si ti ta prava in edina, stevilka ena!
Urska Jurak, Koper
Hot Iron inštruktor

Pilates Mat inštruktor
Katjo spremljam pri njenem izvajanju strokovnih izobraževanj že sedem let in moram povedati, da je na seminarje vedno prisla nasmejana in pripravljena. Zna vzpostaviti pristen, sproščujoč odnos do udeležencev. Vedno se drži svojega učnega načrta in pazi da udeleženci dobimo čim več informacij, tako teoretičnih kot praktičnih. Strokovnost je njena vrlina.Kakršnokoli nejasnost brez težav razloži tudi izven svojih seminarjev. Vedno znova predstavlja nove trende v aerobiki in s tem zvišuje nivo znanja in strokovnosti v našem prostoru.Z njenimi predavanji in delom sem bila vedno zelo zadovoljna in jih bom tudi v bodoče z veseljem obiskovala. Izobraževanja potekajo v prijetnem okolju, kar pomaga tudi nam, ki prebijamo ure in ure z njo. S pomočjo Katje je iz izobraževalnega centra Aerofit prišlo že ogromno kvalitetno strokovno podkovanega osebja.
Rebeka Srebotnik, Krško
ŠD Energija Krško, Pilates mat inštruktor


Pilates mat in druga Pilates izobraževanja
Izobraževanja: brez dvoma najbolj strokovna pri nas. Všeč mi je, da se res posvetiš razlagi vsake vaje, njene značilnosti, napake, učinke opišeš res "v nulo". Kot slušatelj dobiš ogromno informacij. Delo v parih - obvezno še naprej, s tem, da se pari zamenjajo na vsak sklop vaj. Moja prva odvodena ura pilatesa je bila kar suverena, ne tista "začetniška" - se pravi, da je bil tečaj uspešen.
Osebni trening sem prvič oddelala pri tebi na reformerju - super korekcija, sestava vaj... Sploh ne pomislim, da bi šla trening zase oddelat v kakšen drug center, če hočem napredovat!
Kot predavateljica - hm, sem te že tako navajena, da najbrž nisem več objektivna... Ampak kljub temu, strokovnost in doslednost - brez dvoma!
Vglavnem, skupna ocena je odlična! Se vidmo!
Polona Klun, Ljubljana
Prof.šp. vzg. Pilates mat inštruktor

Fitpro izobraževanja
Izobrazevanja v Aerofitu - Fitpro-ju so ze od vsega zacetka pojem strokovnosti, dobre organizacije ter izvedbe. Vsakic vem, da bom izvedela veliko novega, dobila veliko informacij, ki vedno sledijo novostim. Katja Zupan je oseba, ki jo je veselje poslusati. Zacutis njeno pozitivno energijo, s stalnim spremljanjem dogajanja po svetu pa vedno posreduje najbolj sveze informacije, skrbi, da svetovne novosti cimprej pridejo do nas. Izobrazevanja so vedno zelo kvalitetno izpeljana. Tocno, natancno, resno, pa vendar z veliko mero sproscenosti, ki ti da dober obcutek ob koncu dneva.
Katja Gaber, Podljubelj
Dipl. fizioterapevtka, Pilates mat inštruktor

Fitpro izobraževanja
Jaz sem bila nad vsemi izobraževanji navdušena, super teme, podajanje vsebine, dovolj praktičnih vaj, da si človek zapomni vaje. Tudi finančno so izobraževanja dosegljiva, tako, da super.
Barbara Butina,Ljubljana
Pilates mat in Hot IRON inštruktor

Pilates mat inštruktorski tečaj
Živijo Katja, na tvoji internetni strani mislim da je vse jasno napisano in tudi pregledno, všeč mi je tudi vaša ponudba športnih pripomočkov, saj imate na razpolago vse kar je za v telovadnico in dodatki še za prosti čas (vse žoge, bidoni, kapice...).
Kar se tiče strokovnosti pa tole: "Katja Zupan je inštruktorica, ki spada v top 10 inštruktorjev pilatesa v Evropi. Za vse ostalo pa naj se poznavalci in nepoznavalci pilates vadbe prepričajo sami.«
Tina Štrumelj,
Dipl. fizioterapevtka, Pilates mat inštruktor