domov kontakt download

LOKACIJE FITPRO KLUB KRANJ – SEZONA 2017-18

 

Ker želimo svojim članom ponuditi več različnih vadb, treningov ob najbolj aktualnih urah v dnevu, smo se odločili za sistem najemov plesnih dvoran, telovadnic na različnih lokacijah. Lokacije smo skrbno izbrali, da ustrezajo kar najvišjim standardom glede na tipe treningov in vadb, ki jih izvajamo v njih.


Fitpro klub lokacije najemov:

 

* ŠPORTNE POVRŠINE GIMNAZIJE F. PREŠERNA, Zlato Polje, Kidričeva cesta 65, Kranj - zemljevid do dvorane 

 

PLESNA DVORANA: Stavba s športnimi dvoranami se sicer drži gimnazije, a ima ločene vhode, lepe in prostorne garderobe s tuši in sanitarijami. Ena od dvoran je čudovita plesna dvorana (cca. 200 m2), z okni, ogledali in prezračevanjem s klimo. Parkirišče je pred gimnazijo.


ZUNANJE TARTANSKO ŠPORTNO IGRIŠČE IN IGRIŠČE ZA ODBOJKO NA MIVKI: V poletnih mesecih uporabljamo za vadbe zunanje športno igrišče prekrito z elastičnim tartanom, tekaškim krogom, stezo za šprinte, jamo za skok v daljino, različne koše in odličnim igriščem za odbojko na mivki. Parkirišče je pred gimnazijo.* ARTUTRIP, GIBALNICA, IBI center - vhod B4, Primskovo , Jelenčeva ulica 1, Kranj - zemljevid do dvorane 

 

Artutrip center (zavod) je odprl vrata v septembru 2011 in je enkratna pridobitev Kranja, saj ponuja plesno dvorano cc. 80m2 v kateri vadimo tudi mi. Dvorana je primerna za različne oblike skupinskih vadb in plesnih dejavnosti.

Vhod: v Artutrip lahko pridete iz sredine parkirišča (vhod B4) novega poslovnega centra v prostorih bivše IBI tovarne, ki se nahaja za Podjetniškim centrom in v bližini Srednje frizerske, tekstilne,.. šole.
Vadbeni pogoji: svetla dvorana cc. 80m2 z ogledali, prezračevanje, garderoba (brez tuša), sanitarije.

* PROŠPORT CENTER, Stražišče, Jernejeva ulica 12, Kranj - zemljevid do centra


Prošport center se nahaja v Stražišču, v prijetnem okolju v bližini hriba Sv.Jošt, ki se dviga nad Kranjem. Na cesti so postavljeni smerokazi do centra.

Vhod: skozi recepcijo, kjer zaprosite za ključ od garderobne omarice, v zameno pustite Fitpro kartico..
Vadbeni pogoji: zelo velika zračna dvorana (za cca. 40 oseb) z ogledali in številnimi rekviziti , garderobne omarice, tuši, wc, bistro, veliko parkirišče pred centrom.

* CITYJOGA CENTER, Center, Slovenski trg 5, Kranj - zemljevid do centra


Cityjoga center si je septembra 2012 uredil nove prostore (prej so bili v Centru Gorenjska) v bivši Kranjski knjižnici, v 1. Nadstropju.
Vhod: iz strani nove knjižnice na desnem vogalu stare knjižnice, spodaj pri vratih je tudi rdeča table Cityjoga centra, v 1. nadstropju desna rdeča vrata.
Vadbeni pogoji: garderoba na hodniku, sanitarije, čudovita visoka, svetla, akustična, kvadratna dvorana (cca. 110 m2) z jogijskimi rekviziti.