domov kontakt download

AEQ METODA - somatska gibanja

AEQ METODA - somatska gibanja
Šifra artikla:
Proizvajalec: 
Z AEQ metodo® varno, nežno, razumsko in dolgoročno odpravljamo vzroke za kronične bolečine.

Kaj je AEQ metoda®?


AEQ* metoda® vas nauči zavedanja sebe, svojih gibov, odločitev in dejanj.
Povrne zmožnost da, vi postanete šef svojim mišicam, telesu, svoji volji in mišljenju. In ko bolje kontrolirate vse to, pričnete kontrolirati tudi neuro-muskulaturni sistem. Ko mišice sproščate in daljšate, sproščate tudi stres.

 

Z AEQ metodo® varno, nežno, razumsko in dolgoročno odpravljamo vzroke za kronične bolečine. To je izobraževalni proces, z njim sebe ‘prekvalificiramo’ ter zavestno spremenimo svoje obnašanje, držo in gibanje. Je aktivna, ne pasivna metoda, je uspešen način čutno-gibalnega organskega učenja, ki nas nauči odpraviti vzroke večine kroničnih bolečin v mišicah in gibalnih omejitev v življenju.

AEQ metoda® je nastala z nadgradnjo klinične somatike (iz lat. clinice znanost o zdravljenju ležečih, ter gr. sôma telo) je preučevanje some, pri čemer soma ni le to, kako sami v prvi osebi dojemamo svoje telo, temveč tudi to, kako ga nadzorujemo. Soma je skupek čutno-gibalnih funkcij, od katerih so nekatere zavestne in hotene (delujejo pod vplivom naše volje) ter smo se jih naučili, druge pa so tiste, ki smo se jih naučili kot otroci, pa nato nanje ‘pozabili’.

 

Kako se lahko naučimo AEQ metodo®

Najbolj učinkovito in dobro se AEQ metodo® ter njena načela ter praktično uporabo naučimo skozi terapijo oziroma izobraževanjem pri učitelju AEQ metode®, nato pa nadaljujete z učenjem doma, kjer z redno vadbo krepite pravilne vzorce gibanja in mišicam tako preprečujete, da bi se ponovno zakrčile ter gibalne vzorce vrnile na staro.

 

Več si lahko preberete na www.aeq.si

 

TERMINI DELAVNIC v 1.semestru 2018 /2019:

  • sklop delavnic se bo pričel 5.10.2018 in bo vsak petek (uro in lokacijo sporočimo naknadno) 

 

CENA za sklop delavnic: vse dodatne informacije, cena ter datum predstavitvene ure bo objavljeno okoli 20.9.2018

 

Delavnice in predavanja niso v sklopu semestrskih / sezonskih kart in se jih plačuje posebej. ČLANSKI POPUSTI!Mogoče te zanima še
NOVO!FUNKY_FIT_ZA_NAJSTNIKE
Funkc. trening za najstnike–dijake. Ena boljših vadb, rekreacij za punce/fante!
preberi vec
FITPRO_YOUTUBE_kanal
Posnete delavnice na Youtube kanalu za vadbo doma.
preberi vec
NIRVANA_METODA
Predihanje, krepitev, razteg telesa - umiritev uma - revitalizacija .
preberi vec