domov kontakt download

 


Letošnjo vadbeno sezono 17/18 lahko popestrite z vročimi ritmi in plesom na vadbi

ZUMBA (30 min.) & TOTAL SHAPE (30 min.)

 

BREZPLAČNA PREDSTAVITVENA VADBA ZUMBA& TOTAL SHAPE bo v torek, 26. septembra ob 20.00 uri na PRIMSKOVEM v IBI Centru-Artutrip, vhod B4. OBVEZNE PREDPRIJAVE na klub@fitpro.si ali na 041 790 248 . Predviden začetek rednih vadb – 3.10.!

Ker v današnjem načinu življenja, polnem stresa in skrbi, manjka našem telesu in srcu (duši) sproščenega gibanja, plesa, zabave,... vam zelo priporočamo, da to obliko vadbe, kot kombinacijo z drugimi vadbami uvrstite na vaš tedenski plan treninga. 60 minutno vadbo smo razdelili na 30 minut plesne intervalno aerobne vadbe ZUMBE in 30 minut vadbe za krepitev in oblikovanje celega telesa TOTAL SHAPE s poudarkom na TNZ (trupu, nogah in zadnjici).

TERMINI 1.semester 2017 / 2018:

  • ob torkih ob 20.00 uri v Artutripu, IBI center - vhod B4, Primskovo pod vodstvom energične in nasmejane Santine.

KAJ JE ZUMBA® ?

 

Zumba® združuje mešanico energične latinsko- ameriško in pop glasbe z edinstvenimi kombinacijami plesnih in aerobičnih gibov, ki jih v po koreografijah ponavljate dlje časa in s tem na zabaven način porabljate kalorije in izboljšujete vzdržljivost. Pri Zumba Toning vadbi so dodane vaje za krepitev, oblikovanje telesa z dodanimi lažjimi ročnimi utežmi, ki so ravnotako vpletene v koreografijo. 


Osnovno vodilo je zabavna in enostavna vadba, ki udeležence motivira in jim pomaga odplesati daleč stran od vsakodnevnih skrbi.

V sklopu vadbe se ustvarja dinamičen, zelo zanimiv in izrazito učinkovit sistem treniranja! Temelji na intervalnem sistemu treninga, znotraj katerega se izmenjujejo hitri in počasni ritmi oz. plesi.
Vsi, ki redno hodijo na Zumbo® na daljši rok dosegajo nepredstavljive koristi na področju zdravja telesa in duha. Zumba® je namreč tako imenovana "feel - happy" vadba, ki nas osrečuje, krepi našo samozavest in kar je najpomembneje geslo "V svoji koži se počutimo odlično!".

 

Ker inštruktorica prilagodi koreografije skupine oz. po potrebi pokaže v dveh težavnostnih stopnjah, je vadba primerna za ljubitelje plesa.

 

KAKO SE JE ZAČELA ZUMBA® MANIJA?
V sredini 90-ih let ga je razvil sedaj že slavni fitness trener Beto Perez iz Kolumbije, ko je nekega dne stopil pred svojo skupino za aerobiko in ugotovil, da je pozabil s seboj prinesti glasbo. Edina možnost v tistem trenutku je bila, da uporabi svoje zgoščenke iz avtomobila, na katerih je bila posneta tradicionalna latinsko-ameriška glasba in merengue glasba ob kateri je odraščal.
Improvizirati pred vadečimi in plesati na drugačno glasbo kot do tedaj je bil velik izziv,tako za Beta, kot tudi za vse udeležence. Kljub temu pa je bila nova oblika vadbe vsem izredno všeč in počasi je nova vadba postajala vedno bolj priljubljena. Beto takrat še ni slutil, da je iznašel revolucionarno vadbo, ki bo obnorela ves svet.

ZNAČILNOSTI IN PREDNOSTI ZUMBE®:
* poraba večje količine kalorij v sklopu ene vadbe,
* topljenje maščobnih oblog in ohranjanje zdrave telesne teže,
* drugačna, lahka sledljiva, izredno zabavna, vendar izrazito učinkovita vadba,
* zmanjšuje stres in zbistri um,
* skozi gibanje izraža vašo ustvarjalnost,
* "počuti se dobro" vadba, ki krepi našo samozavest,
* krepi tudi srce in pljuča, delujemo na izboljšanju vzdržljivosti,
* izboljšanje koordinacije in še mnogo drugega.

www.zumba.com

 

OBVEZNE PREDPRIJAVE NA: klub@fitpro.si oz. SMS (ime in priimek, datum, ura, vadba) na 041 790 248

 

 

 

Mogoče te zanima še
FUNKCIONALNI_TRENINGI
Trening za celo telo, delo po postajah,atletske,ravnotežne, koordinacijske vaje,....
preberi vec
METABOLICNI_TRENING_(VIIT)
Znanstveno dokazana najnovejša in najefektivnejša oblika vadbe.
preberi vec