domov kontakt download

Športni studiji, centri, klubi, fizioterapije,...

17.8.2015

Garantiramo najboljšo ceno za kvaliteto, ki jo nudimo! V kolikor dobite od istega proizvajalca boljšo ponudbo, nam jo pošljite na info@fitpro.si in potrudili se bomo biti še ugodnejši!FITPRO že od leta 1999 organizira najrazličnejša izobraževanja na področju fitnesa in skupinske vadbe, Katja Zupan (vodja Fitpro-ja) pa že od leta 1994 deluje na izobraževalnem področju v Sloveniji in tujini.
V Fitpro-ju vam nudimo osnovna in nadaljevalna izobraževanja, usposabljanja, seminarje, konvencije, maratone, dneve aerobike, interna izobraževanja, svetovanja... Razpisane datume, lokacije in vsebine izobraževanj, si lahko preberete tukaj.
 
Smo uvoznik priznanih blagovnih znamk Sissel, Move-ya (glasbeni CDji, ki jih lahko preposlušate tukaj), Balanced Body in Aschenbach, opremljamo fitnes, wellness, joga studije, fizioterapije,... izdelujemo odre, glasbene in garderobne omarice, montaža in prodaja ozvočenj, light show-ov, različnih rekvizitov (uteži, palice, stepi,....), izdelujemo nosilce in vozičke za rekvizite,...

Dolgoletne izkušnje, ogromna izbira, kvaliteten servis in ugodne cene pa so glavni razlogi zakaj se izplača obrniti na nas.

 


Sisslov katalog ter cenik si lahko prenesete tukaj.


Komentarji uporabnikov
Za komentiranje morate biti prijavljeni, prijavite se tu.
Prijavite se na naše E-novice.
Želim prejemati novičke o:
 izobraževanjih  vadbah  trgovinski ponudbi
izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba