domov kontakt download

Maša Petač


   


Od malega obožujem gibanje, na takšen ali drugačen način.


Že kot majhno punčko so me vpisali na baletne urice in od takrat plešem več ali manj ves čas. V otroštvu in v zgodnjih najstniških letih sem plesala v plesni šoli Urška, in sicer latinsko-ameriške plese, hip hop, moja največja ljubezen pa je bil in je še vedno jazz balet. Kasneje sem plesala tudi v Kazini in ProDance studiu.

K plesu sem se na nek način vrnila leta 2011, ko sem se našla v vodenju Zumbe. Ves čas se izobražujem in raziskujem gibanje, naše telo ter njegove zakonitosti. Sem absolventka Živilstva in prehrane na Biotehniški fakulteti, vaditelj skupinskih vadb in pilates inštruktor, opravljene imam licence Zumba, Zumba Toning, Gliding pilates.

Rada delam z ljudmi, še bolj pa me veseli njihov napredek tako v fizični kondiciji, koordinaciji, gibljivosti, moči kot tudi v osebnostni rasti. V prostem času sem rada zunaj s svojo psičko, hodim v hribe, tečem, pozimi smučam, poleti pa se (če je le mogoče) odpravim na surfanje po valovih.
V sezoni 14-15 bom v Fitpro klubu poleg Zumbe in Zumba Toninga, vodila tudi enkratne vadbo za oblikovanje in hujšanje: WTS LIFT 1,2 , PST FUNKCIONAL, FUNKY FIT za najstnike ter FUNKCIONALNI trening .

Izobrazba in usposabljanja:
- sem absolventka Živilstva in prehrane na Biotehniški fakulteti,
- vaditelj skupinskih vadb (FZS) in
- Pilates inštruktor (FZS),
- opravljene imam licence Zumba, Zumba Toning,
- Gliding pilates.
- WTS LIFT 1,2 (Fitpro, 2014)
- PST Training (Fitpro, 2014)
Redna udeležba na številnih dodatnih usposabljanjih na kongresih v Sloveniji.

   

 

 

Prijavite se na naše E-novice.
Želim prejemati novičke o:
 izobraževanjih  vadbah  trgovinski ponudbi
izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba